Mobiele Telecomscan

Mobiele Telecomscan

12-02-2018 - Maakt u nog geen gebruik van de mobiele dienstverlening van Teleservice? Neem dan contact op voor de Mobiele Telecomscan. In de Telecomscan kijken wij, op basis van klantwens en belgedrag, welke provider het beste past bij u; wat voor u de beste deal is. Providers hebben veel nieuwe soorten abonnementen, waardoor besparingen kunnen oplopen tot 50% ten opzichte van de huidige maandelijkse abonnementskosten.

Teleservice biedt nagenoeg alle mobiele providers aan die er zijn. Daarnaast heeft Teleservice een eigen mobiele simkaart. Wij gebruiken hiervoor het betrouwbare KPN netwerk, vaak net wat goedkoper maar bovenal zeer flexibel. Zo kunt u heel eenvoudig iedere maand uw abonnement naar boven of naar beneden bijstellen.
Onze simkaart is tevens uitermate geschikt om te koppelen met uw vaste telefonie omgeving. U kunt dan bijvoorbeeld met uw mobiele telefoon uitgaand bellen met het vaste telefoonnummer.

Veel klanten van Teleservice maken al naar volle tevredenheid gebruik van onze mobiele dienstverlening. Heeft u interesse en tijd voor een kop koffie? Uw Account Manager komt graag bij u langs. U bent ook van harte welkom in ons nieuwe Business Center in Capelle a/d IJssel.

© 1987-2022 Teleservice Nederland BV. Alle rechten voorbehouden.

De website van Teleservice maakt gebruik van cookies om voor de beste gebruikers­ervaring te zorgen. Meer informatie