Geniet dubbel van de zomer met dubbele data

Geniet dubbel van de zomer met dubbele data

05-07-2017 - De dubbele data actie is van start gegaan!
Deze zomer wordt dubbel zo leuk met de Teleservice simkaart. Want wij geven onze bestaande én nieuwe klanten met een Teleservice-abonnement gratis dubbele data! Dat betekent surfen zoals je thuis ook zou doen.

Teleservice biedt dit op haar eigen netwerk aan. Andere netwerken, waaronder KPN, Telfort en T-Mobile bieden de dubbele data actie helaas niet aan. Voor u een extra reden om van deze mogelijkheid te profiteren en over te stappen naar Teleservice Mobiel.

De dubbele databundel geldt voor alle Teleservice abonnementen met een databundel en wordt automatisch geactiveerd. U hoeft hier dus niets voor te doen. De actie loopt van 1 juli tot en met 31 augustus 2017 en geldt voor alle databundels binnen de EU.

Wij wensen u een fantastische zomer!

© 1987-2022 Teleservice Nederland BV. Alle rechten voorbehouden.

De website van Teleservice maakt gebruik van cookies om voor de beste gebruikers­ervaring te zorgen. Meer informatie