De iPhone bestaat deze maand 10 jaar

03-07-2017 - De mobiele telefoon is niet meer weg te denken uit de samenleving. Het is al weer bijna 50 jaar geleden dat de eerste volledig automatisch werkende autotelefoons op de markt kwamen en bijna 30 jaar geleden dat de eerste handhelds verschenen.
Maar de echte revolutie in hoe we met elkaar communiceren ontstond pas 10 jaar terug met de komst van iPhone die de eerste versies van de BlackBerry en de Nokia Communicater meteen bij de introductie van de troon stootte. Door de enorme impact op de samenleving lijkt het misschien allemaal veel langer geleden, maar het is pas 10 jaar!
Maar de vaste telefoon is een beetje tegen onze eigen verwachting in nog even populair gebleven als voorheen en vaste telefonie neemt naast de vlucht van mobiele telefonie nog steeds toe. Dat is niet verwonderlijk:

  • De kwaliteit van een vaste telefoonverbinding is altijd goed.
  • Het gebruik van een vast telefoontoestel is bij intensief telefoonverkeer aanzienlijk minder vermoeiend dan het gebruik van een mobiele telefoon. Dat wordt veroorzaakt door een veel betere vormgeving en een veel breder frequentiebereik voor de menselijke stem.
  • Gebruiksvriendelijk: snel contact met klanten en collega’s, goed overzicht van inkomende en uitgaande communicatie, eenvoudig gesprekken beheren en zicht op het display tijdens het bellen.
  • Meer bedieningsgemak doordat meerdere functies als drukknop kunnen worden uitgevoerd, denk hierbij aan bijvoorbeeld een eenvoudige schakeling voor de dag- en de nachtstand.
  • De integratie met CRM- of ERP-oplossingen. Telefoongesprekken bijhouden, bellen vanuit uw computerprogramma en nummerherkenning. U werkt al op de computer, dus hoeft u niet te schakelen tussen apparaten voor het beheren van uw telefoongesprekken.
  • Eén toestel voor meerdere personen. Uw medewerkers kunnen namelijk inloggen op een toestel en gewoon met het eigen telefoonnummer bellen en gebeld worden.
  • Helemaal efficiënt wordt het wanneer u met een draadloze headset handsfree werkt.

Vast-mobiel integratie
En toch hoeft u niet te kiezen. Met vast-mobiel integratie kunt u profiteren van beide werelden. Uw medewerkers zijn onderweg bereikbaar op hun vaste telefoonnummer en op hun vaste bureautoestel met hun mobiele telefoonnummer. Uitbellen kan ten alle tijden met beide nummers, ideaal!

Wilt u een goed advies over hoe u goed gebruik kunt maken van telecom binnen uw bedrijf? Neem contact op met uw Account Manager.

© 1987-2022 Teleservice Nederland BV. Alle rechten voorbehouden.

De website van Teleservice maakt gebruik van cookies om voor de beste gebruikers­ervaring te zorgen. Meer informatie