Efficiënter bellen

Efficiënter bellen

01-05-2017 - Uw Customer Relationship Management-software (CRM) en uw telefonie-omgeving die samenwerken in één systeem, dat klinkt aantrekkelijk en dat is het ook. Go Connect van Teleservice biedt deze mogelijkheid.

Snelheid
Het grote voordeel van Go Connect is snelheid. Met één klik bellen vanuit uw adressenbestand of naar een telefoonnummer op een website. De presence functie zorgt ervoor dat u de telefonische bereikbaarheid van uw collega’s kunt zien. U zult dus nooit meer tegen een bezette lijn aanlopen.

Uitgebreide functies
Maar dat is niet alles. Met Go Connect kunt u ook telefoongesprekken ontvangen, doorverbinden, uw belhistorie inzien, chatten met collega’s en nog veel meer. Op deze manier blijft u optimaal verbonden tijdens uw werkdag.

Wilt u ook genieten van de voordelen van Go Connect? Neem gerust contact op met uw Account Manager.

© 1987-2022 Teleservice Nederland BV. Alle rechten voorbehouden.

De website van Teleservice maakt gebruik van cookies om voor de beste gebruikers­ervaring te zorgen. Meer informatie