Pre-order Samsung Galaxy S8 en S8 Plus

13-04-2017 - Het nieuwe vlaggenschip van Samsung is verkrijgbaar vanaf eind april. Na de problemen rond de Samsung Galaxy Note heeft het Zuid-Koreaanse merk alles op alles gezet om dit hét toestel van het moment te maken.

Met de Samsung Galaxy S8 en S8 Plus (de opvolger van de grotere Samsung S7 Edge) zijn de smartphones van Samsung weer een stap verbeterd. Zo is het scherm groter geworden, terwijl het toestel in zijn geheel niet veel is gegroeid. Dit komt doordat het scherm vrijwel geen rand heeft. De home-button is verdwenen, daarom vindt u de vingerafdrukscanner aan de achterkant van de smartphone. De Galaxy S8 en S8 Plus hebben verder een 12 megapixel camera, gezichtsherkenning en een irisscanner voor nog betere beveiliging. Het toestel is waterbestendig en draait op de nieuwste Android-software.

Vanaf 28 april is de Samsung Galaxy S8 in Nederland te koop. Schrijf u nu in om deze nieuwste smartphone als één van de eerste te ontvangen!

Stuur een kort mailtje naar Nick Spaans en u staat op de lijst.

© 1987-2022 Teleservice Nederland BV. Alle rechten voorbehouden.

De website van Teleservice maakt gebruik van cookies om voor de beste gebruikers­ervaring te zorgen. Meer informatie