Telefonie-oplossing zonder investering

21-03-2017 - Heeft u behoefte aan een nieuwe telefonie-oplossing, maar geeft u de voorkeur aan een maandelijkse vergoeding in plaats van een eenmalige investering? Dan biedt de nieuwe oplossing van Teleservice uitkomst.

U betaalt per maand en per gebruiker een bedrag voor de aansluiting met alle denkbare faciliteiten én het telefoontoestel. Wij richten de telefonie voor elke werkplek precies in zoals de gebruiker dat wenst, en dat alles zonder enige investering. Bespaar dus vooraf op de hardware en de installatiekosten. Een besparing die u direct kunt inzetten voor uw core-business. Daarnaast blijft uw oplossing altijd up-to-date, want bij inkrimping of uitbreiding passen we eenvoudig het abonnement aan. Ook technisch houden we uw telefonie-oplossing steeds perfect in orde en worden updates en nieuwe faciliteiten in het netwerk steeds kosteloos toegevoegd.
Het meest aantrekkelijke is dat wij dit alles kunnen aanbieden zonder lease contract: gewoon een vaste prijs op uw maandelijkse factuur.

Zorg dat uw bedrijf ook in de toekomst optimaal bereikbaar blijft en kies voor de nieuwste telefonie-oplossing van Teleservice, zonder investering vooraf.

Neem gerust contact op met Fred Cassa voor meer informatie.

© 1987-2022 Teleservice Nederland BV. Alle rechten voorbehouden.

De website van Teleservice maakt gebruik van cookies om voor de beste gebruikers­ervaring te zorgen. Meer informatie