Nieuw project voor Radex Innovation Centre

09-03-2017 - Het Radex Innovation Centre, bedrijfsverzamelgebouw met veel spin-offs van de TU Delft, is de plaats waar al veel innovatieve starters tot bloei kwamen en uitgroeiden tot internationale spelers.

Onlangs heeft Teleservice het telefonie platform mogen vervangen door een moderne hybride telefonie oplossing met ongeveer 125 werkplekken. Hybride houdt in dat de telefoontoestellen en -lijnen met verschillende technieken kunnen worden aangesloten. We realiseerden hier ook een integratie met het computersysteem, zodat telefoongesprekken grotendeels automatisch afgehandeld of doorverbonden kunnen worden.

Momenteel zijn we bezig met de realisatie van een interactief paneel, waarmee alle huurders tijdens de gesloten uren rechtstreeks vanaf de voordeur bereikbaar zijn - een ontwerp op maat gemaakt voor Radex.

© 1987-2022 Teleservice Nederland BV. Alle rechten voorbehouden.

De website van Teleservice maakt gebruik van cookies om voor de beste gebruikers­ervaring te zorgen. Meer informatie