Kostenbesparing met de simkaart van Teleservice

23-02-2017 - Het hele jaar door brengt Zwet Tulips miljoenen tulpen tot bloei. Ruud van de Zwet is eigenaar van Zwet Tulips en al jaren werkzaam binnen het agrarische familiebedrijf. "We maken gebruik van up-to-date productiefaciliteiten, zijn dagelijks bezig met de toekomst en kijken altijd bedrijfsbreed waar we kunnen verbeteren," aldus Ruud. "Zwet Tulips levert rechtstreeks aan opdrachtgevers in Europa en Amerika. De communicatie verloopt veelal telefonisch, dus toen bleek dat we een kostenbesparing op onze telefonie konden realiseren zijn we overgestapt naar de eigen simkaart van Teleservice."

Kies ook voor flexibiliteit en kostenbesparing en ga voor de Teleservice simkaart. Ook voor vast-mobiel integratie: alles op één simkaart, inclusief uitbellen met beide telefoonnummers.

Neem contact op uw Account Manager voor meer informatie.

© 1987-2022 Teleservice Nederland BV. Alle rechten voorbehouden.

De website van Teleservice maakt gebruik van cookies om voor de beste gebruikers­ervaring te zorgen. Meer informatie