Refurbished groeiende markt

26-01-2017 - Mede dankzij de toenemende verkoop van refurbished toestellen groeit de smartphone markt fors in 2017. Er is een verschuiving gaande, kiest u namelijk voor nieuw of nagenoeg nieuw (refurbished)?

Teleservice levert toestellen die zijn gebruikt als demo in de Apple store of die zijn omgeruild/teruggebracht in de winkels van Samsung. De toestellen zijn, waar nodig, voorzien van een nieuw scherm of nieuwe behuizing, nieuwe accessoires en hebben volledige fabrieksgarantie.
Refurbished smartphones zijn niet van nieuw te onderscheiden en belangrijker: aantrekkelijker geprijsd.

Interesse in een refurbished smartphone of tablet? Neem gerust contact op met Nick Spaans.

© 1987-2022 Teleservice Nederland BV. Alle rechten voorbehouden.

De website van Teleservice maakt gebruik van cookies om voor de beste gebruikers­ervaring te zorgen. Meer informatie