Reveal eco case & Wintersport bumpers

17-01-2017 - Reveal eco case
Kies eco-vriendelijk met de hoesjes van Reveal. Want voor ieder verkocht artikel wordt een boom geplant. Niet alleen beschikbaar voor iPhone, maar ook verkrijgbaar voor iPad en Samsung. De hoesjes hebben een prachtig design en zijn gemaakt van echt bamboo, kurk en/of gerecyclede plastic flessen. Teleservice biedt twee verschillende modellen aan: flip-case en hardcase.

Wintersport bumpers
Bent u op zoek naar de beste bescherming voor uw smartphone of tablet en wilt u met een goed gevoel op wintersport? Teleservice levert de sterkste hoesjes, allen waterdicht, stofbestendig en sneeuwdicht en kunnen tevens tegen een stootje.

Kies milieubewust met eco-vriendelijke hoesjes van natuurlijk materiaal. Of kies voor de beste bescherming voor uw smartphone of tablet tijdens uw wintersport.

Neem contact op met Gino Pennings.

© 1987-2022 Teleservice Nederland BV. Alle rechten voorbehouden.

De website van Teleservice maakt gebruik van cookies om voor de beste gebruikers­ervaring te zorgen. Meer informatie