Doe mij maar de nieuwste Samsung!

18-01-2021 - Ja, je leest het goed: in 2021 heeft Samsung de Galaxy S21 geïntroduceerd. Een mooi toestel, met leuke features: eindeloos draadloos opladen (ook andere toestellen kunnen via deze smartphone draadloos opladen) met een grotere batterij. En dan hebben we het nog niet over de mooie kleuren van het toestel gehad. Natuurlijk kun je hem in grijs en wit krijgen, maar dit keer is ook een roze en paarse telefoon beschikbaar.

Natuurlijk hebben de toestellen een werkgeheugen van 8GB en 128GB of 256 GB aan opslaggeheugen om onder andere de mooie foto’s die je met dit toestel maakt op te slaan. Met de drie cameralenzen maak je namelijk mooie foto’s in bijna elke situatie.

En oh ja, met dit toestel kun ook mee bellen, mailen en andere zaken doen waar je graag jouw telefoon voor gebruikt. Wil jij deze telefoon nu aanschaffen? Dan moet je nog even 2 weken wachten, dan is de introductie van de Samsung Galaxy S21 in Nederland.

Panasonic app

15-12-2020 - Wilt u de productiviteit verhogen door uw thuiswerkers aan te sluiten op de communicatiesystemen van uw kantoor?

Wilt u een verouderd telefoonsysteem vervangen door iets wat veel kosteneffectiever is? Misschien een oplossing waarbij de smartphones van uw medewerkers worden gebruikt?

En wilt u dat allemaal doen met zo weinig mogelijk stress en zo veel mogelijk eenvoud en veiligheid?

Als het antwoord op deze vragen 'ja' is, bekijk dan de Panasonic Mobile Softphone eens beter.

Voor uw thuiswerkers een zo optimaal mogelijke bereikbaarheid creëren.

U kent de situatie vast en zeker, plotseling dienen uw medewerkers vanuit huis te moeten werken. Helaas gebruikt niet iedereen een zakelijk mobiel abonnement van de werkgever. Bellen vanuit huis met de privé mobiel. Helaas wordt dan nogal eens vergeten om de nummer herkenning uit te zetten. Hierdoor komt het voor dat uw medewerkers teruggebeld worden op het privé telefoonnummer.

Stel dat de betreffend medewerker niet bereikbaar is op dat moment, dan mist u wellicht wel het gesprek van een belangrijke klant.

Teleservice heeft de oplossing! De mobiele telefonie integreren met de vaste telefonie terwijl u nog een lopend mobiel contract heeft of medewerkers maken gebruik van een privé mobiel? Met de nieuwste Panasonic applicatie kunt u uw vaste telefonie altijd integreren met de mobiele telefonie. Dat kan met zowel een oplossing in de Cloud als in combinatie met de Panasonic NS700, NS1000 of de NSX serie van Teleservice. Waar u zich ook in de wereld bevindt, u bent altijd kosteloos intern bereikbaar en u kunt altijd telefoneren met het meesturen van de vaste nummers van uw organisatie. Onze applicatie is zowel voor Android toestellen als voor iPhone toestellen beschikbaar.

Nieuw: De iPhone 12

23-10-2020 - Het moment voor alle fans van Apple en al die overige smartphonegebruikers die op zoek zijn naar het nieuwste van het nieuwste is eindelijk daar! Apple heeft weer alles in het werk gesteld om ons te verrassen met strakke designs, opvallende nieuwe features en ontzettend veel kracht. Met de release van de nieuwe iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max zet Apple de nieuwe standaard voor alles dat mogelijk is.

De nieuwste iPhones zijn razendsnel dankzij de nieuwe A14-chip. Het vernieuwde design met een knipoog naar de iPhone 4 uit 2010 is voorzien van innovatieve eigenschappen waarmee je helemaal bent voorbereid op de toekomst. Alle modellen zijn geschikt voor 5G en voorzien van Super Retina XDR OLED-schermen met verbluffende kleuren en topcamera's met verbeterde autofocus en beeldstabilisatie.

Ga je voor de iPhone 12 Pro of Pro Max? Dan gaat er een nieuwe wereld voor je open dankzij de innovatieve LiDAR-scanner!

Ben je nieuwsgierig naar wat de nieuwe iPhone 12 je allemaal te bieden heeft? Lees dan verder op onze website.

© 1987-2021 Teleservice Nederland BV. Alle rechten voorbehouden.

De website van Teleservice maakt gebruik van cookies om voor de beste gebruikers­ervaring te zorgen. Meer informatie