Bel mij terug

Wij bellen u zo snel mogelijk terug (op werkdagen tussen 8.30 - 17.00 uur).

Of neem zelf contact op

Maatoplossingen van Panasonic

25-02-2019 - Bedrijven zoeken steeds vaker naar totaaloplossingen die alle zakelijke communicatiestromen beheersbaar maken. Panasonic biedt maatoplossingen voor elk communicatievraagstuk. Wij zijn al meer dan 25 jaar Panasonic partner en willen u hierbij helpen.

Door de komst van vele nieuwe mogelijkheden, technieken en begrippen, kan telefonie voor veel ondernemers een complexe materie lijken. Maar Teleservice maakt het voor u graag inzichtelijk met heldere en op maat samengestelde communicatie-oplossingen.
Panasonic is gespecialiseerd in zakelijke producten en oplossingen voor effectieve en kostenefficiënte communicatie. Zowel voor het middenbedrijf als voor de grootzakelijke markt biedt Panasonic hoogwaardige apparatuur om spraak en gegevens in de organisatie vast te leggen, te bewerken en te communiceren.

Communicatie samenvoegen loont
Het telefoonsysteem biedt meer dan alleen bellen. Zo is het mogelijk om te koppelen aan CRM, ERP, kalenders, database, (video)chat, ingebouwde contactcenterfuncties, gespreksopnames en conference calls.

De beste telefonie is maatwerk
Elk bedrijf heeft andere wensen en behoefte aan andere oplossingen. De beste telefonie is een kwestie van maatwerk en wordt door Panasonic toevertrouwd aan partners als Teleservice. Wij maken een oplossing op maat waarmee we bedrijven een totale klantervaring kunnen bieden. Ongeacht of uw medewerkers op kantoor, op locatie of thuis werken. Panasonic kan zowel in een On-Premise, As-a-Service of in een Hybrid model worden afgenomen zonder zonder verlies van op mogelijkheden of flexibiliteit.

Benieuwd wat de oplossingen van Panasonic voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact op met één van onze Account Managers, zij adviseren u graag.

Versterking met Teleservice ICT

28-01-2019 - De vraag naar ICT gerelateerde oplossingen wordt steeds groter. Omdat Teleservice geen concessies wil doen aan de kwaliteit van onze service hebben we het ICT team flink uitgebreid. Graag stellen we de heren alvast aan u voor, waarna ze in volgende mailings zichzelf persoonlijk zullen introduceren:

  • Jaap Boone, Directeur / Account Manager
  • Roy Boer, Account Manager
  • René Appeldoorn, System Engineer
  • Sander van ’t Hof, System Engineer
  • Alexander Scheffer, Support Engineer
  • Ronald Schot, Support Engineer

Wilt u ook geen omkijken meer hebben naar uw ICT? Vraag onze ICT scan aan bij Jaap Boone via 088 - 833 00 81 of jboone@teleserviceict.nl.

Bekijk de ICT-website als u meer wilt weten over Teleservice ICT?

Mobiele tarieven nu nog scherper door tariefswijziging

10-12-2018 - Sinds deze maand zijn de mobiele tarieven van Teleservice nóg scherper. Indien u gebruik maakt van een 1GB of 2GB data abonnement dan biedt Teleservice u de mogelijkheid (door een verlenging van het huidige contract met 1 of 2 jaar) deze te vergroten naar 3GB zonder de prijs te verhogen.

Voor de klanten die gebruik maken van de huidige Data World Pack is er een grote verandering. De Data World Pack heeft nu een 5x grotere databundel gekregen van 500MB. Dit zonder bij te betalen. Ook is het buitenbundeltarief verlaagd naar € 0,10 per MB, exact dezelfde prijs per MB als binnen de bundel, waarmee het een minimale afname bundel is geworden. De Data World Pack is maandelijks aan of uit te zetten. De ideale pack dus voor klanten die veel buiten de EU werkzaam zijn.

Ook overstappen met uw mobiele telefonie naar Teleservice? Neem contact op met uw Account Manager.

© 1987-2019 Teleservice Nederland BV. Alle rechten voorbehouden.

De website van Teleservice maakt gebruik van cookies om voor de beste gebruikers­ervaring te zorgen. Meer informatie