Nederlanders internetten massaal tijdens vakantie

08-08-2017 - Nederlanders schakelen de dataroaming op hun smartphones niet langer uit tijdens hun vakantie in Europa. Het mobiele dataverkeer is daardoor deze zomer vier tot vijf maal hoger dan vorig jaar. Deze positieve verandering heeft alles te maken met de nieuwe EU-wetgeving die sinds 15 juni dit jaar van kracht is onder de noemer "Roam Like Home".

De angst voor hoge mobiele kosten tijdens de vakantie in Europa lijkt daardoor volledig verdwenen te zijn. Vakantiegangers laten de dataroaming op hun Smartphone aanstaan, waardoor ze een veelvoud aan data verbruiken in vergelijking met vorig jaar. Maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Wanneer u uw databundel bijna heeft verbruikt, ontvangt u daarover zoals gebruikelijk een SMS bericht om te voorkomen dat u onbedoeld data gaat gebruiken buiten uw bundel. Wanneer u dan een sms bericht met de tekst 'DATA AAN' naar 1200 verzendt wordt de blokkering van het datagebruik net als in Nederland opgeheven. Daarna ontvangt u geen melding meer wanneer uw databundel in die maand geheel is gebruikt en gebruik van data buiten uw bundel is relatief kostbaar. Houd uw datagebruik dus zelf goed onder controle wanneer u de blokkering opheft of pas vooraf uw bundel aan. Neem daarvoor eventueel contact op met uw accountmanager.

Gadgets update

04-08-2017 - Smart Speaker
De TimeBox Mini van Divoom is meer dan een handzame speaker. Zo kun je met het toffe pixelscherm onder andere games spelen, pixelart maken, social notificaties ontvangen en de tijd weergeven. Gaat tot 10 uur mee, weegt nog geen 300 gram en werkt via Bluetooth.

€ 50,00 excl. BTW.

Powervault Solar
De Jupio PowerVault Solar 10000L is een zonnepaneel met interne accu om uw smartphone, tablet of ander apparaat met USB-aansluiting op te laden. De accu heeft een capaciteit van 10.000 mAh, waarmee u uw telefoon tot wel vier keer volledig kunt opladen.

€ 30,00 excl. BTW.

Magnetische connector
Met één hand uw smartphone aan de oplader hangen via de magnetische connector van Movizy. De kabel is 1 meter lang, beschikbaar in zwart en zilver en voorzien van fast charge. Keuze uit iPhone of Android. Meerprijs voor 1 kabel, 2 pluggen of 2 kabels, 1 plug.

€ 19,00 excl. BTW.

Let op: dit betreft een aanbieding, prijswijzigingen voorbehouden.

Heeft u een servicecontract?

01-08-2017 - Heeft u een serviceovereenkomst met ons afgesloten, en heeft u buiten kantoortijd service nodig van onze technici? Dan kunt u ons bereiken via het algemene telefoonnummer 088 - 833 00 00. U wordt vervolgens gevraagd om uw debiteurennummer in te voeren ter verificatie. Dit nummer staat vermeld op alle facturen, serviceopdrachten en op de centrale apparatuur.

Meer informatie over onze serviceovereenkomsten?
Zonder serviceovereenkomst zijn wij buiten kantoortijd niet bereikbaar. Wilt u meer informatie over onze serviceovereenkomsten, neem dan gerust contact op met één van onze account managers.

© 1987-2017 Teleservice Nederland BV. Alle rechten voorbehouden.