iPhone XS, XS Max en XR

17-09-2018 - De nieuwe iPhones van Apple zijn gepresenteerd: de iPhone XS, iPhone XS Max en de iPhone XR. Voortbouwend op de revolutionaire iPhone X hebben deze nieuwe iPhones minimale randen rondom het scherm. De XS heeft een scherm van 5,8 inch, de XS Max is groter met een scherm van 6,5 inch.
Het meer betaalbare model, de iPhone XR, heeft een schermgrootte van 6,1 inch. De opslagcapaciteit gaat tot 256 GB, waar de andere versies tot 512 GB gaan. Verder is de XR uitgevoerd met één 12 megapixel-camera en 3 GB werkgeheugen.

Heeft u interesse in de nieuwe iPhone X-modellen? Stuur een bericht aan onze mobiele telefonie specialist Nick Spaans, dan komt u op een wachtlijst en krijgt u bericht als de nieuwe iPhones te bestellen zijn met bijbehorende prijzen.

Starten met Google Assistent

07-09-2018 - De Google Assistent is voor zowel iOS als Android smartphones sinds kort in het Nederlands beschikbaar. Deze digitale hulp kun je vragen stellen, opdrachten geven, apps laten openen en meer. Soortgelijke diensten zijn Apple’s Siri, Amazon’s Alexa en Microsoft’s Cortana - de laatste twee genoemde zijn alleen niet in het Nederlands beschikbaar.

Het enige wat je nodig hebt om te starten is een Google Account en de app, welke u kunt downloaden in de App Stores:

Heeft u vragen over de Google Assistent, neem dan contact op met Account Manager Jeroen Rol.

Refurbished iPhone 7 voor € 379,00

13-08-2018 - Een refurbished toestel is niet zo maar een gebruikte (tweedehands) telefoon. Deze Smartphones zijn gereviseerd tot de hoogste standaarden zodat deze weer zo goed als nieuw worden. Met een refurbished iPhone geniet je van de gemakken van een nieuwe iPhone, maar dan voor een veel scherpere prijs. Ze zijn gecontroleerd, getest en waar nodig voorzien van nieuwe originele Apple onderdelen.
Het scherm van de iPhone is vervangen, wel kan het zijn dat er nog een enkel krasje (of deukje) in het metaal van de behuizing te vinden is. In de meeste gevallen is een toestel echter niet van nieuw te onderscheiden.
Alle refurbished iPhones zijn volledig getest door een onafhankelijk service centrum en worden geleverd met 2 jaar garantie. Ook geef je een iPhone een tweede leven. Kiezen voor refurbished is dus een duurzame keuze.

De refurbished iPhone 7 leveren wij voor € 379,00 excl. btw. Neem contact op met Account Manager Nick Spaans voor informatie en bestellingen.

Let op: dit betreft een aanbieding, prijswijzigingen voorbehouden.

© 1987-2018 Teleservice Nederland BV. Alle rechten voorbehouden.

De website van Teleservice maakt gebruik van cookies om voor de beste gebruikers­ervaring te zorgen. Meer informatie