Zomerkriebels (II)

24-07-2020 - De zomerkriebels gaan hand in hand met het nieuwe werken en vergaderen op afstand. We zijn in maart allemaal snel omgeschakeld van werken op kantoor naar thuiswerken: online werken kreeg een flinke boost. Nu we allemaal wat mobieler zijn, zijn veel ondernemingen op zoek naar hybride oplossingen. De combinatie van thuiswerken met collega’s die vanaf kantoor werken vraagt wellicht om andere ICT-toepassingen en telecom toepassingen. Zo kunt u denken aan de integratie van uw vaste en uw mobiele telefonie tot een geheel. Iedere situatie vraagt om een andere oplossing, vandaar dat wij u graag adviseren welke mogelijkheden er allemaal zijn. Microsoft Teams kan wellicht voor u een praktische oplossing zijn, vooral in combinatie met het hybride werken. Zo kan de ene medewerker met Teams werken, terwijl een andere medewerker met dezelfde telefoonnummers via een bureautelefoon of via een mobiele telefoon wil werken. De mogelijkheden zijn grenzeloos.

Belangrijke informatie voor u

24-07-2020 - Soms wordt u gebeld door een nummer dat u niet kent. In de meeste gevallen is dat geen probleem en kunt u het gesprek gewoon aannemen. Maar soms kan het wel kwaad. Zo heeft onze toezichthouder Autoriteit Consument en Markt ons gewaarschuwd voor oproepen met het telefoonnummer 0900-1701.

Deze oproepen zijn mogelijk frauduleus en kunnen u op kosten jagen. Een gewaarschuwd mens telt voor 2: let goed op door welk nummer u gebeld wordt.

Zomerkriebels (I)

23-07-2020 - In deze bijzondere tijd hebben we de lentekriebels helaas moeten overslaan. Maar daar komen de zomerkriebels voor in de plaats. Zomerkriebels hebben ook zo zijn voordelen. Een periode waarin collega’s op vakantie gaan en iedereen andere taken op zich neemt om na de vakantie weer in volle vaart vooruit te gaan

Deze periode is het uitgelezen moment om eens te kijken of al uw ICT en communicatiemiddelen nog wel aan de moderne eisen van gemak en veiligheid voldoen. Denk dan aan het opschonen patchkast of het vervangen van de noodstroom accu’s, zake die gemakkelijk gedaan kunnen worden wanneer er minder mensen op kantoor aan het werk zijn. En misschien nog wel belangrijker: hoe staat het met de veiligheid van uw netwerk. Is alles nog up to date? Nu er steeds vaker bedrijven gehackt worden wordt het beveiligen van uw gegevens steeds belangrijker. Het zijn zomaar wat voorbeelden, maar we kunnen ons voorstellen dat u wellicht tegen andere zaken aanloopt.

Ook in deze vakantieperiode kan uw vaste ICT en telecom leverancier u helpen de zomerkriebels effectief in te zetten en uw communicatiemiddelen optimaal te laten functioneren. Hoe? Door eenvoudigweg een van onze field engineers bij u langs te laten komen voor een check-up. Heeft u interesse? Laat het ons weten, dan zorgen wij dat een van onze collega’s snel bij u langskomt. Zo kunt u al tijdens de vakantieperiode in volle vaart weer vooruit.

© 1987-2020 Teleservice Nederland BV. Alle rechten voorbehouden.

De website van Teleservice maakt gebruik van cookies om voor de beste gebruikers­ervaring te zorgen. Meer informatie