Bel mij terug

Wij bellen u zo snel mogelijk terug (op werkdagen tussen 8.30 - 17.00 uur).

Of neem zelf contact op

iPhone 11 bestellen bij Teleservice

09-10-2019 - In september heeft Apple zijn nieuwste modellen iPhone officieel gepresenteerd. De iPhone 11, 11 Pro en 11 Pro Max zijn de opvolgers van de iPhone XR, XS en XS Max.

Belangrijkste functies en verbeteringen
De iPhone 11 kenmerkt zich door de uitstekende camerakwaliteit. De iPhone 11 heeft een dubbele camera, 12-MP ultragroothoek en groothoek. De iPhone 11 Pro Max beschikt over maar liefst 3 camera's.
De modellen zijn beschikbaar met 64 GB, 128 GB of 256 GB opslagruimte. Net als bij andere iPhones is dit geheugen later niet uit te breiden. Gaat u voor het instapmodel iPhone 11, dan kunt u kiezen uit de kleuren zwart, wit, rood, geel, paars en groen. De iPhone 11 kan tegen een stootje en is beter waterdicht dan zijn voorgangers.

Verkoop gestart
De iPhone 11 modellen zijn sinds 20 september te koop in Nederland. Heeft u interesse neem dan contact op met uw accountmanager of bel naar 088 - 833 00 00.

9 tips om misbruik van e-mailaccounts te voorkomen

23-09-2019 - Business Email Compromises (BEC’s) komen veelvuldig voor: een crimineel weet toegang te krijgen tot het e-mailaccount van een (belangrijke) medewerker en vraagt vervolgens om (los)geld. Wat kunt u als gebruiker doen om misbruik van e-mailaccounts te voorkomen en vroeg te ontdekken?

Hierbij 9 tips om misbruik van e-mailaccounts te voorkomen:

  • Gebruik 2FA (Two Factor Authentication), oftewel tweestaps authenticatie. Naast een gebruikersnaam en wachtwoord, is ook een code (cijfers, letters en tekens) nodig die alleen de gebruiker heeft.
  • Controleer goed of de url in e-mails die u ontvangt, hoort bij het bedrijf of dienst die claimt de mail verstuurd te hebben.
  • Geef nooit inloggegevens of andere persoonlijke informatie per mail door. Als een cybercrimineel toegang krijgt tot uw mailbox, ligt de informatie voor het oprapen.
  • Check regelmatig bankafschriften op eventuele verdachte transacties.
  • Zorg dat alle software voorzien is van patches en de laatste updates.
  • Controleer bij ontvangen mails de afzender, zeker als de mail vanaf een mobiel apparaat is verstuurd.
  • Zorg ervoor dat de gebruiker in staat is om de volledige e-mailheaders van berichten te controleren.
  • Gebruik uw gezonde verstand bij het lezen van e-mails en klik niet zomaar in een bericht.
  • Zorg voor een deskundige security-leverancier die goede beveiligingssoftware installeert en alles up-to-date houdt.

Teleservice ICT is dé deskundige security-leverancier die u kan helpen bij het veilige gebruiken van uw zakelijke mail. Wilt u meer informatie? Neem contact op met Jaap Boone, ICT specialist.

Beëindiging van ISDN van KPN enkele maanden uitgesteld

19-08-2019 - De beëindiging van ISDN van KPN stond gepland op 1 september 2019, maar is enkele maanden uitgesteld. Er kunnen echter geen wijzigingen meer worden ingevoerd. Teleservice kan wel uw ISDN operationeel houden waardoor u alsnog zonder zorgen kunt overstappen.
Neem vandaag nog contact op met uw Account Manager en wij helpen u bij het borgen van uw bedrijfscommunicatie voor de toekomst.

© 1987-2019 Teleservice Nederland BV. Alle rechten voorbehouden.

De website van Teleservice maakt gebruik van cookies om voor de beste gebruikers­ervaring te zorgen. Meer informatie