Bel mij terug

Wij bellen u zo snel mogelijk terug (op werkdagen tussen 8.30 - 17.00 uur).

Of neem zelf contact op

Test uw online veiligheid met de ICT Cyber Risico Scan

13-05-2019 - Bent u digitaal goed beveiligd? Voer nu de Cyber Risico Scan uit: een eenvoudige scan van uw website of netwerk die binnen 24 uur inzicht geeft in uw beveiligingsniveau.

De initiële scan is gratis en zelf uit te voeren. Na het uitvoeren van de scan krijgt u een risico-indicator welke aangeeft hoe het met uw online beveiliging gesteld is. Mocht u zich zorgen maken om uw rating dan kunt u het volledige rapport met alle details bij ons aanschaffen. Wij helpen u vervolgens graag verder.
Het is aan te raden de score met enige kennis van zaken te bekijken. Een matig risico bij een puur informatieve website is niet alarmerend, echter bij een webshop een aandachtspunt. Als u hierbij behoefte heeft aan advies van een ICT specialist dan kunt u onze medewerker Jaap Boone inschakelen.

Test direct uw online veiligheid.

ISDN stopt!

02-05-2019 - Het kan niet vaak genoeg worden gezegd: ISDN van KPN stopt per 1 september 2019. U heeft nog ongeveer 3 maanden om uw zaken te regelen.
Als uw telecomaanbieder informeert Teleservice u graag. Neem contact op met onze Account Manager Paul van Hoefen Wijsard indien u hulp nodig heeft bij het regelen van uw bedrijfscommunicatie voor de toekomst.

Zonder aansluiting toch VoIP bellen

26-04-2019 - U heeft geen bekabeling op een plek in uw pand waar u wel graag een telefoonaansluiting wilt hebben? Geen probleem! Met een Yealink Basisstation en een Dect Dongel kunt u een vast VoIP-toestel, zoals bijvoorbeeld de Yealink T41S, gewoon aansluiten.

Meer weten of uw specifieke mogelijkheden bespreken? Neem contact op met uw Account Manager, zij helpen u graag verder.

© 1987-2019 Teleservice Nederland BV. Alle rechten voorbehouden.

De website van Teleservice maakt gebruik van cookies om voor de beste gebruikers­ervaring te zorgen. Meer informatie