Bel mij terug

Wij bellen u zo snel mogelijk terug (op werkdagen tussen 8.30 - 17.00 uur).

Of neem zelf contact op

Teleservice breidt T-Mobile partnership uit

08-07-2019 - Met het @Work-portfolio van T-Mobile kunt u onbeperkt bellen en internetten voor een vast bedrag per maand: unlimited ondernemen. Teleservice breidt het partnership met T-Mobile uit waardoor wij u als klant nóg beter van dienst kunnen zijn.

De voordelen van T-Mobile bij Teleservice:

  • Uw vaste en mobiele telefonie op één factuur.
  • Vast aanspreekpunt voor al uw zakelijke telefonie.
  • Keuze tussen 2GB, 8GB of onbeperkt internet in Nederland.
  • Voor de 4e keer op rij het best geteste netwerk van Nederland.
  • Onbeperkt bellen naar Europa en de Verenigde Staten mogelijk.
  • Neem maandelijks tot 25GB mee in Europa en de Verenigde Staten.
  • Hoge download en upload snelheid.
  • Landelijke 4G/4G+ dekking.

Bereikbaarheid is essentieel voor de zakelijke markt, in Nederland én over de grens. Via @Work heeft u al uw zaken binnen handbereik en kunt u zonder begrenzing bellen, mailen en downloaden. Kortom, overal kunt u Unlimited @Work.

Neem contact op met uw Account Manager voor informatie of overstappen.

Zonder netwerkbekabeling een vast IP-toestel aansluiten

07-07-2019 - Wilt u ook bellen met een nieuw en geavanceerd telefoontoestel op uw bureau zonder investering in bekabeling of in een nieuwe telefooncentrale?

Heeft u geen netwerkbekabeling, maar nog steeds oude telefoonbekabeling waarmee uw huidige telefoontoestellen zijn aangesloten op een oude telefooncentrale?

Wilt u overgaan naar Voice over IP, maar zonder hoge investeringen in nieuwe bekabeling of in dure hardware?

Door de aanschaf van een Panasonic KX-TPG600 Dect basisstation bent u in staat om zonder bekabeling zowel geavanceerde vaste toestellen als draadloze handsets te gebruiken.

Hoe het werkt? Tot maximaal 8 toestellen in elke combinatie van draadloze bureautoestellen en draadloze handsets kunnen worden aangemeld op dit systeem. U heeft de beschikking over een vast telefoontoestel met HD Audio, een 3,5 inch kleurenscherm, 18 flexibele functietoetsen en lijnstatus, aangesloten zonder bekabeling. Dit alles voor slechts € 10,65 per maand voor alle toestellen samen!

Geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Bel uw Account Manager.

Let op: dit betreft een aanbieding, prijswijzigingen voorbehouden.

ISDN stopt!

06-07-2019 - Herhaling: ISDN van KPN stopt per 1 september 2019. U heeft nog ongeveer 2 maanden om uw telefoonnummers veilig te stellen.

Houd er rekening mee dat de procedure van een portering gemiddeld een maand duurt. En wees de drukte voor, want hoe dichter bij de deadline van 1 september, hoe meer klanten willen porteren, hoe langer de wachtrij.

Dus regel het vandaag nog en neem contact op met uw Account Manager indien u hulp nodig heeft bij het regelen van uw bedrijfscommunicatie voor de toekomst.

© 1987-2019 Teleservice Nederland BV. Alle rechten voorbehouden.

De website van Teleservice maakt gebruik van cookies om voor de beste gebruikers­ervaring te zorgen. Meer informatie