Bel mij terug

Wij bellen u zo snel mogelijk terug (op werkdagen tussen 8.30 - 17.00 uur).

Of neem zelf contact op

Klant in de spotlight: Clingendael

15-01-2020 - Clingendael, het Nederlands Instituut voor Internationale Betrekkingen, is niet alleen een onafhankelijke denktank, maar behoort ook tot de grootste diplomatieke opleidingscentra in de wereld. Met behulp van analyses, training en het publieke debat wil Clingendael een inspiratiebron vormen voor regeringen, ondernemingen en maatschappelijke organisaties, met als doel een bijdrage te leveren aan een veilige en duurzame wereld.

Teleservice is er trots op dat wij Clingendael al meer dan 12 jaar op alle locaties mogen voorzien van onze oplossingen voor veilige internet toegang en vaste – en mobiele telefonie. Deze maand worden alle mobiele toestellen door ons volledig geïntegreerd met de vaste telefonie zodat de medewerkers van Clingendael wereldwijd intern bereikbaar zijn en gebruik kunnen maken van alle faciliteiten van het telefonie platform op kantoor. Daarmee kan ook veel bespaard worden op de kosten van internationale telefonie.

Peter Haasbroek, financieel directeur van Clingendael en Fred Cassa, directeur van Teleservice bekrachtigen de overeenkomst voor de integratie van vaste en mobiele telefonie.

Dit project is begeleid door Paul van Hoefen Wijsard, de verantwoordelijke relatiebeheerder. Bent u ook geïnteresseerd in onze innovatieve telecom oplossingen? Neem dan contact op met uw eigen accountmanager bij Teleservice.

Teleservice, ook voor de reparatie van uw smartphone, tablet of laptop

09-01-2020 - En dan valt ineens uw telefoon uit uw handen, de tablet krijgt net een tikje en heeft nu een lelijke barst in het scherm, of de accu van uw laptop loopt wel erg snel leeg. Dit zijn veel voorkomende klachten die we horen van onze klanten. Vervelend, want daardoor kunt u niet optimaal functioneren in uw onderneming.

Wij bieden u daarom onze reparatie service aan. U kunt, na kort overleg met onze reparatie-experts, uw smartphone naar ons toesturen of langs brengen. Wij repareren uw tablet/smartphone of laptop en u ontvangt deze weer retour. Over de facturatie hoeft u zich geen zorgen te maken. De kosten van de reparatie berekenen wij aan u door bij de eerste volgende factuur. Een extra service van ons om het u gemakkelijker te maken.

Wilt u hier meer over weten of heeft u een toestel om te repareren? Neem dan contact op met uw accountmanager.

Optimale bereikbaarheid, wij denken graag met u mee

02-01-2020 - U wilt uw mobiele telefonie integreren met de vaste telefonie maar u heeft nog een lopend contract? Teleservice heeft de oplossing!

Met de nieuwste Panasonic applicatie kunt u uw vaste telefonie altijd integreren met de mobiele telefonie. Dat kan met zowel met een oplossing in de Cloud als in combinatie met de Panasonic NS700, NS1000 of de NSX serie.
Waar u zich ook in de wereld bevindt, u bent altijd kosteloos intern bereikbaar en kunt u kunt altijd telefoneren met de vaste nummers van uw organisatie.
Onze applicatie is zowel voor Android toestellen als voor iPhone toestellen beschikbaar.

Bent u benieuwd of deze service ook voor u een goede oplossing is? Neem dan contact op met uw accountmanager.

© 1987-2020 Teleservice Nederland BV. Alle rechten voorbehouden.

De website van Teleservice maakt gebruik van cookies om voor de beste gebruikers­ervaring te zorgen. Meer informatie