Deel twee verhuizing Molenbaan 30

12-11-2018 - 24 november staat de tweede helft van onze verhuizing gepland. De afdelingen administratie, service & support en directie worden samengevoegd met sales, logistiek en marketing in het Business Center aan de Molenbaan 30, Capelle a/d IJssel.

De grondige verbouwing van de eerste verdieping is afgerond, met ruimere kantoren en splinternieuwe werkplekken. Nieuwsgierig naar het resultaat? Kom gerust langs of maak een afspraak, wij geven u graag een rondleiding.

Zakelijke digitale televisie (IPTV)

09-11-2018 - Teleservice en KPN Wholesale hebben een overeenkomst gesloten voor de levering van zakelijke digitale televisie (IPTV). Bij onze klanten in de zorgsector blijkt er behoefte te bestaan om ook de levering van televisieaansluitingen af te nemen bij de vaste ICT en Telecompartner.

Naast de diensten van Ziggo, zoals Televisie op Maat, kunnen we nu ook de zakelijke digitale televisie van KPN aanbieden.

Heeft u interesse in IPTV of wilt u meer informatie? Neem contact op met uw Account Manager, hij helpt u graag verder.

Smartphone reparaties

03-11-2018 - Mobiele telefoons zijn vaak kwetsbare apparaten! Voor u het weet, heeft u een scheur in het display, werkt de oplaadconnector niet meer volledig of is de accu snel leeg. Gelukkig kunnen wij dat voor u repareren. In het Business Center van Teleservice in Capelle a/d IJssel helpen wij u graag!

Actie: bij elke mobiele reparatie krijgt u een screenprotector ter waarde van € 14,95. Geldig t/m 31-12-2018.

Let op: dit betreft een aanbieding, prijswijzigingen voorbehouden.

© 1987-2018 Teleservice Nederland BV. Alle rechten voorbehouden.

De website van Teleservice maakt gebruik van cookies om voor de beste gebruikers­ervaring te zorgen. Meer informatie