Pre-order de nieuwe Samsung Galaxy S22!

13-01-2022 -

Alle geruchten en specificaties over de nieuwe Samsung Galaxy S22

Samsung zal waarschijnlijk zijn Unpacked-evenement houden op 8 februari, wanneer het zijn Galaxy S22-serie smartphones zal aankondigen. Een Samsung-woordvoerder zou dit bevestigen. De Galaxy-S22 toestellen komen rond eind februari uit.

"Er is bevestigd dat het evenement op 8 februari zal plaatsvinden", zegt een Samsung-woordvoerder. Volgens de site zal het bedrijf eind januari uitnodigingen voor aankondigingen versturen. De woordvoerder zal ook bevestigen dat het bedrijf over drie Galaxy S22-toestellen zal beschikken. Vermoedelijk gaat het om de Galaxy S22, Galaxy S22 Plus en Galaxy S22 Ultra. De Zuid-Koreaanse nieuwszender schreef dat de pre-orders op 9 februari beginnen en dat de apparaten op 24 februari worden geleverd.

Geruchten over de Galaxy S22-telefoon gaan al een tijdje rond. Van de drie toestellen in de serie zijn renders verschenen en onlangs is er een promotieafbeelding van de S22 Ultra-variant uitgebracht.

Samsung heeft gemeld dat de nieuwe processors tegelijk met "nieuwe Samsung-smartphones" zullen worden uitegbracht. Bovendien wordt er verteld dat er geen problemen zullen zijn met de productie en ook niet met de prestaties van de chips. Het lijkt erop dat de Exynos 2200 chips uiteindelijk zijn weg zal vinden naar Samsung S22-telefoons in Europa en Zuid-Korea, terwijl de Snapdragon 8 Gen 1 zijn weg vindt naar apparaten in Noord-Amerika, China en India.

Pre-order de nieuwe Samsung Galaxy S22

Meer informatie over de Samsung S22?
Neem contact op met Gino Pennings

Binnenkort te bestellen in onze Webshop

11-01-2022 -

Wist je dat WhatsApp for Business ook gekoppeld kan worden aan Microsoft Teams? Hiermee koppel je de meest gebruikte communicatieplatformen. Wij nemen het opzetten én onboarden graag met je door!

Alle communicatie centraal

Met de koppeling van WhatsApp for Business met Microsoft Teams is alle communicatie centraal. Binnenkomende WhatsApp-berichten worden vanuit de bekende Teams-omgeving beantwoord of naar een collega doorgestuurd. Door deze combinatie kan het efficiënter worden ingericht en worden jouw klanten sneller te woord gestaan.

Een totaalpakket voor jouw klant

Maak je nog geen gebruik van Microsoft Teams, dan helpen wij je hier graag mee op weg. Wil je wel alvast aan de slag met het verbeteren van het klantencontact? Vraag dan een demo bij ons en wij laten je zien hoe je dit eenvoudig opzet. Met een onboarding laten wij jou meer zien over de mogelijkheden van WhatsApp in combinatie met Microsoft Teams.

Neem contact op met Gino Pennings

27-12-2021 -

WhatsApp koppelen met uw vaste nummer.

Wist u dat u WhatsApp ook kunt koppelen aan de vaste lijn? Wij als telecom aanbieder kunnen dit gemakkelijk voor u regelen. Wij laten u zien hoe eenvoudig het is én helpen u met de onboarding van WhatsApp. Ik vertel u graag meer over WhatsApp in combinatie met uw vaste telefoonnummer.

Binnen 1 uur startklaar

De integratie met WhatsApp for Business kun u eenvoudig combineren met zowel een PBX als VoIP-oplossing. Met deze combinatie bent u beter bereikbaar voor uw klanten. In de realiteit, en met behulp van Teleservice, is WhatsApp for Business met ongeveer 1 uur werk klaar voor gebruik.

Wat zijn de voordelen?

•Door WhatsApp toe te voegen aan de huidige communicatiekanalen staan bedrijven dichter bij hun klanten. Met 12,4 miljoen gebruikers in Nederland is dit communicatiekanaal nummer

•Een koppeling met een vast (zakelijk) telefoonnummer is mogelijk waardoor alle communicatie naar één punt wordt gestuurd. U wordt niet gedwongen om een specifiek 06-nummer op te offeren.

•Klaar voor de toekomst: WhatsApp kan voor nog meer efficiëntie zorgen in de communicatie en klantenservice. Vanwege de populariteit van dit medium worden er steeds meer integraties beschikbaar.

Wilt u weten wat onze visie is op deze ontwikkelingen?
Plan een afspraak met ons in. We vertellen u graag (telefonisch) meer over alle ontwikkelingen en mogelijkheden.

© 1987-2022 Teleservice Nederland BV. Alle rechten voorbehouden.

De website van Teleservice maakt gebruik van cookies om voor de beste gebruikers­ervaring te zorgen. Meer informatie