Camera bewaking

Elke onderneming is graag goed beveiligd. Camera bewaking is daarvan een belangrijk onderdeel. Niet alleen om preventief inbraak, diefstal en vernieling van uw eigendommen zoveel mogelijk te voorkomen. Camera’s werken zeer preventief. Maar het vastleggen van de beelden van ongewenste bezoekers en hun voertuigen is nog belangrijker. Elke week zien we in meerdere televisie programma’s hoe belangrijk en hoe nuttig dat is om daders op te sporen. En dat betreft niet alleen inbrekers. Camera’s zijn het beste middel om magazijn- en winkeldiefstal te voorkomen en op te lossen. De kwaliteit van camera’s heeft zich de laatste jaren snel ontwikkeld waardoor auto’s en mensen gemakkelijk herkend worden. Er zijn bijvoorbeeld camera’s met gezichtsherkenning beschikbaar.
security-camera-surveillance001
security-camera-surveillance002

Onze camerabewaking is heel eenvoudig te gebruiken. Opgeslagen beelden worden niet alleen lokaal opgeslagen, maar via een app kunt u de beelden ook vanuit de cloud zien en terugkijken. De meeste verzekeraars hechten ook veel waarde aan de juiste beveiliging van uw onderneming. Hoe beter uw beveiliging, hoe meer vertrouwen de verzekeraar in uw onderneming heeft. Dat komt vaak tot uitdrukking in ene verlaging van uw premie.

Camerabewaking draagt natuurlijk ook bij aan het veiligheidsgevoel van uw medewerkers. Voor het installeren van beveiligingscamera dient vooraf een goed plan gemaakt te worden. Zaken als de kijkhoek, de licht inval, gebruik van kunstlicht en de reflectie daarvan en de grootte van het geheugen voor de opnames zijn belangrijke punten. Maar ook de bescherming van de camera’s tegen vernieling en diefstal is van belang.

Een plan en een advies voor beveiligingscamera’s is een zaak voor professionals. Bij Teleservice helpen wij u graag met een advies voor de planning, de aanschaf en de installatie.

Wilt u meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen? Ga naar onze website Teleservice.nl of neem contact op met uw accountmanager.

 
 
 

Account managers

Paul van Hoefen Wijsard
M 088 - 833 00 51
E pvanhoefenwijsard@teleservice.nl

Fred W. Cassa
M 088 - 833 00 50
E fcassa@teleservice.nl

Patrick Kreft
M 088 - 833 00 52
E pkreft@teleservice.nl

Jeroen Bongers
M 088 - 833 00 00
E jbongers@teleservice.nl

Previous slide
Next slide
Meer dan 35 jaar ervaring
24 specialisten
Klantcentraal & persoonlijk
24/7 bereikbaar voor klanten