Bedrijfsapplicaties

“Na uw personeel is uw ICT de belangrijkste succesfactor voor uw bedrijf.”

U bent als ondernemer iedere dag bezig met uw klanten, uw product en natuurlijk met uw personeel. Wij zijn het er snel over eens dat uw personeel de meest belangrijke factor is voor het succes van uw organisatie. Uw medewerkers brengen uw product immers bij uw klanten en zorgen dat zij tevreden zijn. Maar wat is na uw personeel dan de meest belangrijke succesfactor voor uw bedrijf? Dat is – hoe kan het ook anders in het digitale tijdperk waarin we nu leven – de manier waarop uw ICT is ingericht.

Hoe beter uw ICT is ingericht, hoe succesvoller uw onderneming

Uw ICT bepaalt in belangrijke mate de efficiency van uw organisatie, de overhead en daarmee een stuk van de marge. Daarnaast is uw ICT bepalend voor de communicatie en beschikbaarheid van informatie. Kortom, de mate waarin u uw ICT voor elkaar heeft is zeer bepalend voor het succes van uw onderneming.

Teleservice ICT kunt u inzetten als uw externe hoofd automatisering

Bij Teleservice ICT zijn wij graag uw externe CIO; uw hoofd automatisering. Wij willen uw rechterhand zijn met maar één doel: u helpen succesvol te zijn met uw onderneming. Ons vak is om de laatste ontwikkelingen te volgen en de juiste ICT hulpmiddelen te selecteren en te implementeren. Daarbij kijken wij kritisch hoe uw bedrijfsprocessen met behulp van ICT verbeterd kunnen worden.

Voor elke verandering binnen uw organisatie hebben wij een ICT oplossing

Spelen er grote veranderingen binnen uw organisatie? Groeit uw organisatie hard? Gaat u een nieuw product voeren? Wilt u een bedrijf overnemen? Of krimpt uw bedrijf juist of gaat u een productlijn of dienst afstoten? Dan heeft dit allemaal gevolgen voor de uw ICT-inrichting en het heeft tijd nodig om dit aan te passen. Daarom zijn wij er graag snel bij wanneer er een verandering op til is.

Richt u zelf uw ICT-omgeving in of laat u het aan ons over?

Het kan heel goed dat uzelf of een van uw werknemers veel verstand heeft van ICT. Misschien vindt u het net als wij zelfs leuk om de dagelijkse veranderingen en trends in de ICT sector op de voet te volgen, processen te analyseren, verbeteringen te definiëren en door te voeren. In dat geval heeft u ons ICT advies niet nodig. In alle andere gevallen raden wij u aan een beroep te doen op Teleservice ICT. Dat heeft als bijkomend voordeel dat u zich volledig kunt richten op de hoofdzaak: uw core business. U kunt dan alle aandacht besteden aan uw bedrijf, uw klanten, uw product en uw personeel.

Wij besteden dan als uw externe CIO op projectbasis of periodieke basis alle aandacht aan uw ICT. Zodat u op alle fronten succesvol bent. Ziet u dat wel zitten? Neem dan contact met ons op.

Account managers

Paul van Hoefen Wijsard
M 088 - 833 00 51
E pvanhoefenwijsard@teleservice.nl

Fred W. Cassa
M 088 - 833 00 50
E fcassa@teleservice.nl

Patrick Kreft
M 088 - 833 00 52
E pkreft@teleservice.nl

Jeroen Bongers
M 088 - 833 00 00
E jbongers@teleservice.nl

Previous slide
Next slide
Meer dan 35 jaar ervaring
24 specialisten
Klantcentraal & persoonlijk
24/7 bereikbaar voor klanten