Anita

Infra Specialist

Als Infra Specialist verzorg ik alles omtrent de openbare infrastructuur, zowel voor telefonie als data. Dus vaste telefonie, mobiele telefonie, vast-mobiel integratie van Teleservice en internet in alle vormen – zoals ADSL, VDSL, kabel en glasvezel internet.

Elke dag brengt mij weer een nieuwe uitdaging, of het nu een simpele aanvraag betreft of een complete integratie naar Teleservice. Zo behandel ik ieder verzoek met volledige aandacht en zorg ik dat het werkend opgeleverd wordt bij onze klanten. Dit houdt in dat ik elke aanvraag kritisch analyseer en afhandel.
Eenmaal opgeleverd blijf ik betrokken, want loslaten is niet echt mijn ding. Mijn werkplek bevindt zich op de Support-afdeling. Dat is ideaal, omdat ik op deze manier kan blijven volgen en assisteren waar dat nodig is. Zo werken we in een team waar ieder zijn eigen taken heeft maar waar samenwerking centraal staat.
Klanten helpen en tevreden houden staan bij mij voorop. Mijn werkzaamheden stoppen niet na het invoeren van een order, er bestaat bij mij namelijk geen ik ben klaar-mentaliteit.

Anita op LinkedIn

Meer dan 35 jaar ervaring
24 specialisten
Klantcentraal & persoonlijk
24/7 bereikbaar voor klanten