Facebook
Twitter
LinkedIn

088-8330000 info@teleservice.nl

Lenix Telecom is nu Teleservice!

U heeft het misschien al kunnen merken: Teleservice en Lenix bundelen hun expertises en vormen vanaf 1 januari 2016 officieel Teleservice Nederland.

Door deze samenvoeging is er een uitgebreid portfolio ontstaan waarmee Teleservice de telecom en de internettoegang van haar klanten volledig kan ontzorgen. Of u nu klant was bij Lenix of nog steeds klant bent bij Teleservice, er zal voor u niets veranderen; alle medewerkers blijven werkzaam op onze huidige locaties en u kunt doorgaand profiteren van de service die u van ons gewend bent.

Met Voice over IP, vaste en mobiele telefonieoplossingen, vast/mobiel integratie en dataverbindingen is Teleservice uw totale telecompartner. Ook is Teleservice uw aanspreekpunt als het gaat om smartphone reparatie, hardware en op maat gemaakte bedrijfsnetwerken. Wij zijn ervan overtuigd dat wij door deze samenvoeging meer kennis, kwaliteit en service aan onze klanten kunnen bieden. Tevens geeft het meer mogelijkheden voor innovatie, nieuwe diensten en begeleiding van grotere projecten. 

Bent u leverancier van Lenix? Dan verandert het volgende:

  • Alle bestellingen zullen voortaan door Teleservice worden behandeld
  • Op uw facturen wordt het ordernummer van Teleservice vermeld
  • Het nieuwe postadres is: 's-Gravenweg 320 2905LB in Capelle a/d IJssel
  • Het KvK nummer wordt H 24 335826

Wij hopen u zo goed mogelijk te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben over de samenvoeging van Lenix en Teleservice neem dan gerust contact met ons op. 

Wij danken al onze relaties voor het in ons gestelde vertrouwen en kijken uit naar een plezierige samenwerking in 2016!