Bel Teleservice: 088 - 833 00 00

088 - 833 00 00

Partnerprogramma

Telecom ligt dicht bij uw huidige dienstverlening, maar de specialisatie ontbreekt. Toch wilt u die klant niet volledig kwijtraken aan een partij die een complete dienstverlening kan bieden.

Is dit herkenbaar voor u? Dan is het partnerprogramma van Teleservice uw uitkomst.
U brengt klanten die geïnteresseerd zijn in telecom in contact met Teleservice. Mocht dit tot een opdracht leiden, dan ontvangt u als partner een maandelijkse vergoeding over deze opdracht. Maximale betrokkenheid en persoonlijke aandacht.

Een succesvolle samenwerking is gebaseerd op het delen van kennis. Door elkaar scherp te houden en knowhow te delen vergroten beiden hun slagkracht.

Partners zijn specialisten op hun eigen vakgebied en door van elkaars kennis gebruik te maken kunnen klanten beter bedient worden. Zo kent het partnerprogramma alleen maar voordelen voor alle betrokken partijen.

Teleservice heeft meerdere partnerprogramma's voor optimale aansluiting bij uw businessmodel.
Geïnteresseerd? Neem gerust contact op met Hans Hoogeveen.

Samenwerking A. Mertens

Teleservice en A. Mertens hebben de handen ineen geslagen om samen te gaan werken op het gebied van Voice over IP (VoIP), alarmering, elektra en domotica. Beide bedrijven zijn goed op hun eigen vakgebied en door deze kennis met elkaar te delen kunnen klanten nog beter bediend worden.

De insteek van deze samenwerking zal zijn dat (toekomstige) klanten van Teleservice die opzoek zijn naar een specialistische partij voor onderhoud en reparatie van elektrotechnische installaties per heden bij onze partner A. Mertens terecht kunnen.

Electrotechnisch Installatiebedrijf A. Mertens is dé specialist op het terrein van elektrotechniek. Bij hen zijn alle elektrotechnische werkzaamheden in veilige en bekwame handen. Naast deze installaties kunt u bij A. Mertens ook terecht voor beveiligings-, intercom- en alarminstallaties, data- en telecommunicatie, domotica en zonnepanelen.

Bezoek de website van A. Mertens voor meer informatie.

Electrotechnisch Installatiebedrijf A. Mertens

Samenwerking 4Consult

Teleservice en 4Consult hebben de handen ineengeslagen om samen te werken op het gebied van voice over ip (VoIP) en ICT. Beide bedrijven zijn goed op hun eigen vakgebied en door deze kennis met elkaar te delen kunnen klanten nog beter bediend worden.

De insteek van deze samenwerking zal zijn dat (toekomstige) klanten van Teleservice die opzoek zijn naar laagdrempelige en flexibele ICT oplossingen per heden terecht kunnen bij 4Consult. U kunt hierbij denken aan de hosting, monitoring, beheer en support van uw (complexe) IT-infrastructuur of bijvoorbeeld een private Cloud omgeving op maat waarbij uw medewerkers device, plaats en tijd onafhankelijk kunnen werken.

4Consult is dé ICT-partner van steeds meer zorginstellingen en bedrijven in Nederland. Bijzonder is de snelle en directe werkwijze. Geen logge organisatie, maar korte en directe lijnen. Heldere communicatie, een professionele aanpak en vaste contactpersonen. Bij 4Consult hosten, monitoren, en beheren we dagelijks ruim 15.000 werkplekken in Nederland.

Bezoek de website van 4Consult voor meer informatie en hun bedrijfsfilm.

4Consult

© 1987-2017 Teleservice Nederland BV. Alle rechten voorbehouden.